Tuesday, October 26, 2010

Paul the octopus dead!



Korang ingat lagi tak kat paul? Ala sotong kurita yang terer tu.Bukan sotong yang auw auw tu.Ni yang yang..tah tak reti aku explain.Yang famous time world cup aritu.Perghh pepandai la kau google.

Aku just nak bagitau dier da mati.Tak tau sebab apa.Tapi kecoh juga la kat twitter.Ramai glee trending #pulpopaul.

Sebab kematian aku tak tau.Malas nak google.Kalau korang kipas susah mati paul..korang google la sendiri.Tak de keje aku nak google.No mood.(Kalau da tau bagitau la aku ek).Tapi aku rasa dier mati sebab da tua kot.Tah2.

Itu je la aku nak cakap.Byee.


Nota Cipanzi : Aku sekarang sedang 'bersengkang mata study for final exam.So takleh update selalu.Ni pun curi2 update.Doakan aku berjaya untuk final ni ok! hee~~.

-(Oh ni post aku yang ke 100.Perghh tetiba rasa bangga da ade 100 post.Cehhh berlagak.Orang lain da ade 1000 post da Tyra.Hee~~ sorry2)

1 comment:

Mr Lonely said...

nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...