Saturday, October 30, 2010

MAMA

Haiii dear sayang intan payung.Rindu kat I tak? I tak you rindu kat I.I pun sama.Rindu bebenor kat you.Auuwwwww.....geli ok.

Penat penat penat.Tekanan tekanan tekanan bila exam ni.Tinggal sehari lagi exam iaitu Physics and Chemistry paper 3.Korang ade tips tak nak bagi senang jawab paper 3 ni? Kalau ada kongsi2 la.Dengan I pun nak kedekut jugak ke? Sedih okk.

Oh! Entry kali ni tak ade kaitan pun dengan mak aku mahupun mak jonghun ataupun mak fizo.Auwww tak abis2 kegatalan  aku ni.Mesti menyampah korang baca.Takpe2 tak suke bace sila blah skung.Aku cakap pegi blah..blah laaa.Aku tengah emo ni.Cehhhhhhhhhhhh.Takde la memain je.Jangan amik hati ok.

MAMA!

Bukan mak sesiapa ok.Ianya merujuk kepada.

Mnet Asian Music Award.

Nak dekat da ok.So kali ni aku nak minta jasa baik korang untuk vote for group kesayangan aku ni.Sape lagi kalo bukan

FT ISLAND!!




Hee~~.Diorang tercalon dalam kategori Best band performance.So kalo korang nampak je nama Ft Island tu..korang tekan je.Jangan pandang nama lain.

Tolong ok.!

Oh2 korang jangan vote untuk artis bawah SM tau.Aku bukan tak suka artis bawah SM.Aku suke je Shinee semua tu...tapi aku bace SM cakap artis diorang tak datang award tu nanti.Mnet kan bagitau mana2 artis yang tak datang.. takkan dapat award tu.So rugi je la kalo korang vote.

So tolong sangat2 vote for Ft Island.Kalau korang tak minat mende2 camni pun ko vote la jugak.Demi aku.Perghhhh ko fikir ko sape orang nak buat untuk kau Tyra.Cermin la diri tu sikit.Hee~ ~.Jap2 pegi cari cermin.Oh cantik muka aku arini.Auwww perasannyaaaaaa

Sekarang aku nak cerita cara nak vote mende ni.Kena sign up dulu tauu.Klik gambar untuk pembesaran.

Step 1: Mula2 ko bukak website ni.





Step 2:






Korang tick kat semua kotak then klik save.

Step 3:

isikan detail korang.


klik kat tempat aq tanda tu lps tulis email korang

bukak email korang then amik no dier bagi tu then tulis kat ruang dier sediakan tu

biler kluar mende ni klik ok

bukak balik website mama tu

cari best band performance and song of the year (lpe nak tanda dalam gmbr tu)


klik kat FT ISLAND tu.jangan silap



Perghh terbaek laa.Aku adalah pemalas nak taip.So ko tengok je la gambar tu.Kalo tak nampak klik kat gambar tu untuk dier membesar.Kalo tak faham tanya aku.Nanti aku jawab.Please sangat2 vote untuk Ft Island.Memang la tak dapat mende kalo vote2 ni..tapi at least tak kena bayar ok.Daripada korang takde keja dok melayan  video lucah  tu baik korang vote.Hee tolong ek.


Vote for Ft Island tauuuuuuuu.Jangan vote untuk artis lainn.Diorang kategori Best Band  Performance and Song of the year..Untuk kategori lain korang vote la sesape yang korang minat.ok??

Oh mende vote2 ni start daripada

    Open: 00:00 .28 October 2010 (KST,GMT +9)
    Close: 18:00 21 November 2010 (KST,GMT+9)

So vote tauuu banyak2.Korang nak buat banyak2 acc pun boleh.takde masalah.and satu lagi...mende ni hanya boleh digunakan di Internet Explorer je.Chrome ke Firefox ke tak jadi.Aku pun tak tau bakpo.

Last but not least....please vote for Ft Island.Korang punya vote sangat la aku hargai.Thank You.




Nota Cipanzi : Ft Island da mengalahkan Cn Blue aku tengok tadi.Tapi kalo korang tak vote mungkin Ft Island akan menurun balik.Hee~ ~


2 comments:

Ili Shaheera said...

Lama patik tunggu authentic number.. rupa2nya dalam spam! Da vote da Pulaumu!!! xD Siap vote best rap perfomance - EpikHigh! xD

Ili Shaheera said...

Sila baca, ini soal suami anda! xD
http://ilishaheera.blogspot.com/2010/11/mama-ilove-you.html