Wednesday, October 13, 2010

Aku adalah nak menggilaaa

Aku arini adalah sangat tak betul.Tadi pagi baru pegi klinik.Padahal demam dari ari ahad aritu lagii.Tah..arini baru rajin nak pegi klinik.Tungguuu punya laaa lama kat klinik tu.Adalah dalam 1 jam gak tunggu.Bila masuk jumpa doktor tak sampaii 5 minit pun ok! Haishhhhh..sakit jiwaaaa jeee HAHA



Ouh2 Pmr da abis ek? Ramaiii gleee kot yang on kat fb semalam.Then2 aku nak tulis ape lagi ek? Tah laa.Aku kalau kat sekolah macam2 benda aku nak cte kat kawan aku.Penat dia nak dengar.HAHA.

Siannnn kott.Kengkadang dier kena dengar aku nyanyi.Dulu time Ayuni ade dier memang dengar je laa aku membebel then nyanyi2.Lagu paling aku sukee nyanyi duluu lagu 'Yank' - Wali band.HAHA..Then2 skung Dayahh lak dengar aku membebel.Macam2 ctee kot.Tapi paling banyak sal artis korea laa.

Aku kat skolaa dengan kengkawan memang tak penah tak cakap pasal artis korea.Mesti akan cakap jugak.Itu adalah perkara wajib.Kalau tak cakap maknanya semua gila dan dalam mood insaf sebentar.HAHA

Kengkadang time nak examm bolehh je cakap sal mende ni.Then bile aku cakap Hei! Focus ok! exam..then boleh pulak kitorang eh F.Cuz.Ok memang cinta mati taksub gila babeng dekat artis korea itu.HAHA



Eh bukan F.cuz je kitorang minat.Banyak glee artis korea yang kitorang minat gila mati tahap tak boleh nak cakap laa.Ouh2 artis jepun dengan taiwan pun minat jugak tapi tak de la seminat macam artis korea.Jepunn best sebab cte diorang yang best glee babeng macam cte scrap teacher tu.

Hmm aku rasa tadi cam dah panjang glee aku tulis..tapi asal macam sikit pulak ni.Mesti ada yang tak kena ni!! Haishhhhhhhhhh

Ouh2 aku kan tak reti kott nak main twitter.Macammana ek nak main dier? Hee~~ Tapi kan dah la aku kalo cakap dengan orang kan mesti aku malu2 auww shy2 laa walaupun tak nampak muka dia.Kengkadang kalo aku tersalah taip kann..mesti aku camm OMG!! Apa kau buatt ni thiraaaa.Ko memalukan diri ko sendiri okk.Cepatt fikir ayatt nak coverr baik punyeerr.HAHA

Itulah aku.Aku memang jenis malu2 ok.Tapi bila ngan kawan,aku adalah yang paling tak malu sekalii.Hee~~.Sampai ada sorang kawan aku cakap 'Laa kite ingat awak tak ada rasa maluu'.Heee~~~


HAHA tengok aku merepek tu.Berterabur ok aku tulis.Kejap dekat sini.Tetiba melompat ke sana then datang sini balik kang jap gi melompat pegi tempat lain.Kalau melompat pegi Korea tak pe jugakkk.Boleh jumpa FTI.HAHA glee.





Nota Cipanzi: Aku baru tengok MV lagu Hello yang Shinee nyanyi tu.Best okk! Hee~~ ketinggalan betull la aku niii.HAHA.Ouh2 Taeminn adalah sangat kawaiii~~.Eh apahal jepun pulak ni.Gila2.HAHA

2 comments:

y said...

oittt thiraaa. rajin gilos awak update update ni. haha skrg kt sekolah kita pulak nyanyi sorg2 lagu yang tu tauuu takk. aiyaaa. HAHA kelakar lah baca awak taip. somehow mcm funny. hahaha ;))

Qilot said...

waaa. aku pun suke hello helo ni.
haha. woi. pergi blaja. exam laahhh.