Wednesday, September 29, 2010

Contest Sepet.

Tadi bukak blog sepet then nampak dia buat contest gambar geli2.So oleh sebab aku boring sekarang ni,aku rasa aku nak join la.Suka2.Hee~~ Jom korang join sama.

Syarat2 dia senangg je kott.Syarat2nya ialah:


1. korang mesti berumur 15 tahun ke atas.
Saya 16 tahun kak sepet.So boleh la join kann?

2. ada blogspot/fesbuk
Dua2 ada..


3. mesti meniru gaya seperti gambar di atas... (hahahaha! aku nak geli tengok korang jugak)
auww segann ok tapi aku akan cubaaa.



4. mesti membuat mata sepet! (PENTING!) kalau mata korang da sepet tu selahmat lah kau ye..kuikuikui

Part ni susah sikitt laa..

5. gambar harus di publish di blog korang dan bagi link tu kat aku, kalau tak ada blog, sila jadikan gambar tu gambar profile korang sehingga di beritahu...hahahaha! dan boleh drop kat wall aku ye...
Malu la nak publish tapi demi kak sepet,ok jeee.HAHA


Ok ini gambar Kak Sepet yang comel itu




dan ini gambar aku..hoho segan lak



Hehe sama tak? Alamak mata saya tak sepet laaa.huhu

Jomm korang joinn.For more info visit Sepet

5 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

hehehe! geli geli...

nanti kite tengok siapa yang kena... :)

Kering Kontang said...

hallop...jom follow me follow....

kite pon join contest sepet...
lagi takleh blah....

jom singgah blog kite...

http://yayasaje.blogspot.com

faizmaskam said...

wahaha..
kiut..nyer..
hermmm..
aq skong kau lah
wakaka

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

hehehe.. klu x ada saingan bole dapat no 1 nie... kita dah snap 80 kali.. tapi hampehhh...

Ili Shaheera said...

Na join jugak xDDD