Sunday, September 5, 2010

Raya datang lagi.




Hello! Esok raya! Yay! haha teringat time kecik-kecik dulu bila time raya happy giler.time tu cousin2 ramai balik.best la.main kejar-kejar dalam rumah.rumah kat kg tu pulak besar memang puas main la kan.macam-macam permainan ada.then kutip duit raya kat uncle and auntie...fuhh kayo sekejap...



Sekarang bila nenek aku dah tak de ramai la tak balik.boring2.so aku raya kat kl je la.pegi beraya kat rumah my aunt yang paling tua.tapi tak sebest masa kecik dulu..ramai memang ramai..tapi semua da besar.bila jumpa semua malu2.segan i.HAHA..



Tapi satu benda aku rindu time raya ni bila dengar lagu 'balik kampung' nyanyian Sudirman.sebab nanti mesti aku teringat kat kawan2 aku.dulu time raya kitorang buat cf kat ym tu then macam2 cerita raya keluar.then sama2 nyanyi lagu raya.tapi lagu balik kampung tu la paling banyak nyanyi.sumpahhh rindu sekor2



Adam,Fa,Juna,Epol,Orenji,Fareez,Gillot,Mangga,Wawa...sumpah aku rindu korang sekor-sekor.HAHA.


Rindu nak nyanyi sama2..cerita apa saja..cerita hantu la ape la.sumpahh best.Paling aku rindu Adam la.Dah lama tak chat ngan dia.Dulu sumpah rapat.Sekarang tah la.Dia pun dah besarr kann aku ni budak kecik mana layak nak kawan ngan dia..


Weiiii sumpahh rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! :( :( :(



Nota Cipanzi: Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.

1 comment:

Siti Aqilah Shaid said...

hahaha. rindduu jugaakk dohhh.
x)
selamat hari rayaaaaaaaaaa