Sunday, March 6, 2011

my boyfriend's birthday.

Hai!Hai!Hari ini aku sangat sangat sangat excited sebab hari ini adalah birthday my boyfriend
iaitu Choi Jonghun.Dia ni sangat popular tau.Tak caya? Pegi google sekarang.Mesti keluar detail
and gambar dia.Tgk betapa popularnya boyfriend aku tu.

Birthday dia adalah pada 7 March 1990.Muda kan dier.Dia tu sgt hensem,pandai main gitar,pandai
buat lagu,pandai tulis lirik and semuanya pandai la.Oppa I Love You So Much.hee~ tergedik pula.
Kalo korang nk tau detail sal diei google je la.Ouh2 dia ni sgt syg akan binatang.Dia ade 2 ekor
kura-kura.Auww kita mmg sehati dan sejiwa.Ok pnt la taip lyn je la gmbr ni.































Ok enough nanti korang jatuh cinta pulak kat bf aku ni kalau tgk lama2.hee~~ Jangan nak rampas.Kalau nak rampas amik snyp2...jangan sampai aku tau..seee betapa baiknya aku kann.HAHA.Baik memang baik...ko tengok ape aku buat nanti...merana jap gi.muahahahahahha <------------(gelak setan).Takde lah aku memang baik...lalalalala ~ ~ ~ ~


Nota Cipanzi : Sape ade twitter tu meh follow aku.Kita borak2 kat twitter. ouh2 jom trend #JonghunnieDay
                       hee~~ okie byeeeeeeee.

1 comment:

Ili Shaheera said...

Yesung pon bela kura-kura.
7 Mac! Ulangbulan sha dan Mier. Yays! xD